“ Zoti është i madh” Nena vdes gjate lindjes, kur foshnja qanë ndodh një mrekulli (Video)

Një mrekulli e vërtetë është kjo qëdo të lexoni tani! Sipas mjekëve që kanë asistuar në lindje, gruaja befasisht humbi jetën.

Ama ajo çfarë bëri më pas ky vogëlush është thjesht mrekulli. E siç raporton televizioni NTD nga New York-u, vogëlushi i kishte vënë dorën në ballë nënësm dhe filloi t’i qajë në vesh.

Duke klikuar ne hapësirën me poshtë keni mundësi te shikoni videon:

VIDEO