URIME! Nuk do ta besoni me çka ndihmon Amerika Kosovën

Ambasadori i SHBA në Kosovë, Greg Delaëie, dhe Drejtori i Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) në Kosovë, James Hope, nënshkruan sot marrëveshjen mbi grantin e objektivave zhvillimore midis SHBA dhe Kosovës në vlerë të 25 milionë dollarëve.Me këtë grant do të mbështeten aktivitetet e USAID në Kosovë, të orientuara në tri fusha: sundimi i ligjit dhe qeverisjes, aktivitetet për rritjen e investimeve dhe punësimin në sektorin privat.Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..