Te vdekurit e ‘lumtur’ – Njihuni me 17 rastet e quditshme (FOTO)

Të vdekurit e ‘lumtur’ – Njihuni me 17 rastet më të çuditshme në botë!
Një fotograf serb ka bërë fotografi të varrezave të romëve në Vranje të Serbisë.
Afër Banjës së këtij qyteti ndodhen varrezat e romëve të cilët varfërinë dhe jetën e vështirë e kanë mundur në mënyrën më të mirë-me muzikë dhe festë.
Një pjesë që janë varrosur aty janë muzikantë që kanë kënduar nëpër gjithë jugun e Serbisë.
Fotografitë e të vdekurve duket se janë përzgjedhur nga momentet më të lumtura të tyre shtyperek klamen e meposhtme dhe shiko se te gjithe varrezat jane me kete lloj fotografish