SKANDALOZE: Thaçi, Haradinaj dhe Veseli marrin vendim të rëndë për Kosovën dhe qytetarët e saj

Për shkak të frikës personale, Thaçi, Veseli dhe Haradinaj po i mbledhin nënshkrimet e deputetëve për të thirrur të martën një seancë të jashtëzakonshme të Kuvendit, ku do ta fusin në rend të ditës shfuqizimin e Ligjit për krijimin e Gjykatës Speciale, gjë e cila do ta përplaste vendin tonë me Bashkimin Evropian.Kur je i ngujuar në një gropë, gjëja e fundit që e bën, nëse e ke ndërmend të dalësh prej aty, është që të vazhdosh të groposh edhe pak më thellë.Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..