Si ky Dhjetor nuk keni parë ndonjëherë! Parashikimi i meterologes për muajin e ardhshëm (FOTO)

Duke iu referuar ditës së djeshme, ku temperaturat pësuan një ulje të ndjeshme, mund të themi me siguri se dimri ka ardhur zyrtarisht. Dhe pritet që në muajin e ardhshëm të kemi ulje të mëdha të temperaturave, kryesisht në këto qytete pritet të ket edhe reshje të mëdha të borës, shtypni poshte reklamen dhe ju hapen fotot e motit, mbani frymën: