Shfaqet video Kur Ish Ministrja Gordana Jankullovska Thote Shqiptaret ti shfarosim nje her e Pergjithmone

Ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska, ka kërcënuar luftë ndaj shqiptarëve të Maqedonisë, për të cilat shprehet se do t’i bëjë pluhur për një orë.

Në një bisedë midis Gordana Jankulloska dhe Martin Protuger, ish-ministrja maqedonase shprehet e lodhur për bashkëjetesën me shqiptarët. Përgjimi i radhës së opozitës vë në qendër të vëmendjes ish-minsitren e Brendshme, që dha dorëheqjen dy ditë më parë për shkak të tsituatës në Kumanovë.

Jankullovska përmes bisedës telefonike me shefin e kabinetit të kryeministrit Gruevski, Martin Protuger tregon planet e saj të errëta ndaj shqiptarëve. Me Poshte mund te shikoni Videon

VIDEO