Semundjet qe sherohen me boronice

Është studiuar se boronica bën kthim mbrapsht të rënieve të aftësive mendore dhe fizike të lidhura me moshën, si dhe ndikon në kontrollin e peshës trupore
Cilësohet si fruti më i shëndetshëm në botë dhe në fakt kanë shumë të drejtë
Madje së fundmi edhe në vendin tonë kanë nisur t’ia dinë rëndësinë duke e bërë gjerësisht pjesë të dietës ushqimore.
Per me shume Klikoni videon me poshte