RRESPEKT: Ramush Haradinaj – Gjenerali Lirisë!

Kur ndërron moti, Kryeministrit Ramush Haradinajt, i dhembin plagët që i ka në trup, dhe ato plagë i ka për këtë vend, për këtë tokë.
Fundja po të mos ishte Ramush Haradinaj, gjithë të tjerët do të vazhdonin të “flinin ne gjumë” për këtë kufi, por gjuha është prej tuli dhe po nxjerr gjithçka #Krenarë me Gjeneralët Haradinaj
#Shprendaje që ta shohin nipat e Daqiqit dhe iqat tjerë të cilët gjinden në mesin tonë e që flasin po të njejtën gjuhë SHQIP