RRËFIMI NUSES SHQIPTARE, U SHITA PËR 1 MIJË EURO NË MAQEDONI JAM E .(VIDEO)

Raportohet se mbi 500 vajza janë martuar nga Shqipëria në Maqedoni vetëm në 10 vjetët e fundit dhe ato janë të martuara kryesisht në fshatra shumë të varfëra të Maqedonisë.Madje, në këtë reportazh thuhet se nuset “shiten” prej 500 deri në 1 mijë euro në Maqedoni.“Jam i kënaqur me jetën që bëj këtu me nusen nga Shqipëria. Ato janë të sjellshme dhe punëtore”, thotë një maqedonas që është martuar me shqiptare.Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon: