Ramush Haradinaj “godet” sërish Ramën: Mos na shit mend, e mos na mbaj leksione

Kryeministri Ramush Haradinaj gjatë qëndrimit në Mitrovicë është shprehur se i ka thënë kryeministrit shqiptar Edi Rama, që ai e ndihmon Kosovën vetëm duke e zhvilluar Shqipërinë dhe jo përmes deklaratave.Kryeministri i Kosovës ka reaguar sërish duke deklaruar se askush nuk mund të vijë në Kosovë dhe të mbaje leksione.
“I kam thënë Edi Ramës se mund t’i shesim mend njëri-tjetrit sa të duam. Edi Rama e ndihmon Kosovën vetëm duke e zhvilluar Shqipërinë”, tha Haradinaj.“Duhet ta kuptojnë që Kosova ka njerëz, nuk munden me ardhur me mbajt leksione.Shtyp në (reklam) poshtë dhe ju hapet video: