Nuk do ta besoni çfarë skandali bëri Sinan Vllasaliu ? (Video)

Ditë më parë ai paralajmëroi që po sjellë 3 projekte të reja, të realizuara në Emra Com, shkruan Kosovarja.E një ndër projektet e tij është titulluar me këtë emër, “Skandal” .Duke u bazuar në karrierën e bujshme dhe në dashurinë që ka publiku për të, natyrisht se skandalet në jetën e tij nuk kanë vend.

Sinan Vllasaliu është këngëtari i cili u këndoj shumë gjeneratave dhe vazhdon të jetë më i kërkuari në skenën tonë, andaj edhe projektet e reja pritet që të jenë shumë të pëlqyera.Kosovarja iu sjellë ekskluzivisht një pjesë të këngës.Për ta kuptuar klikoni në linkun e mëposhtëm: