Mjeku kosovar i nervozuar: Pacienti erdhi në 2 të natës në QKUK pasi s’po i hahej diçka buka (Video)

Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Dr Imeri tregoi si një pacient e vizitoi në 2 të natës pasi s’po i hahej buka dhe kërkoi t’i bëhej një ekzaminim me ultrazë shkruan alba-org
“Nuk po i hahet buka që 1 muaj diçka dhe vjen në 2 të natës në qendrën terciare QKUK për USG”, shkroi ndër të tjera Dr Imeri….
Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..