Mëso Gjermanisht!

Shumë njerëz kane dëshirë te mësojnë Gjermanishten, por shpesh nuk e realizojnë këtë qellim jo se ju mungon vullneti, por sepse nuk kane mjetet, metodën apo nxitjen e duhur.
Në ketë fjalorthë, kam përmbledhur fjali te ndryshme te formuluara nga gjuha Gjermane, dhe te përkthyera ne gjuhen Shqipe. E gjithë kjo është punuar, . Ky fjalorthë përmban mbi 1.800 fjali te ndryshme, nga ato te nivelit te ulet e me larte. Klikoni ne Reklame per me shume