Letra e kësaj vajze Serbe për Shqiptarët po bën xhiro, ja çka shkruan ajo! (Video)

Letra e botuar dje në mediat botërore, ku i kërkonte popullit serb të reflektonte mbi marrëdhëniet me shqiptarët dhe premtonte një marrëveshje me Kosovën, u komentua si një kthesë e fortë e politikës serbe.ShkodraNews publikon të plotë letrën e një serbe dedikuar mikut të tij shqiptar publikisht në facebook. Letra është një impresion i tij pas vizitës në Shkodër dhe bisedës me djalin populli serb jemi popull i felliqur
Shtype reklamen poshte per te lexuar letren e plote,kujdes emocionuese