Pse u ndava nga gruaja me te cilen jam akoma i dashuruar

Cfare ndodh kur rrugetimi i dashurise se vertete nuk shkon sic duhet? Kjo eshte historia e nje burri i cili eshte divorcuar nga gruaja qe ai vazhdon ta dashuroje akoma…
“Ne i dhame fund marteses sone, por ndjenjat nuk me lene te vazhdoj…
Ka disa momente kur kthej koken pas ne te shkuaren jo shume te larget dhe cuditem se si perfundova i ndare. Shikoni videon me poshte