Lajmi Fundit: Harroni zgjedhjet, tronditet Kosova, vdes vajza e… (Video)

Është gjetur e vdekur një vajzë 34-vjeçare sot në lagjen “Dardania” në Prishtinë. Zyra për Informim nga Policia e Kosovës, rajoni i Prishtinës, kanë konfirmuar lajmin për vdekjen e vajzës (A.B), e cila është vajza e deputetit shqiptarë (B.B). Dhe sipas dëshmitarve është bërë atentat ndaj saj, madje e kan regjistruar në video momentin e tmershëm kur bëhet atentati, shtypni poshterek klamen videon dhe pas 3 sekondash ju hapet videoja e tmershme: