Ky eshte personi i cili Vjedhi mbi 3 milion Euro

Më 10 prill të këtij viti ata kamë kryer vjedhje të 2.000.000 frangave zvicerane dhe 270.000 euro.

Megjithëse i kanë pranuar plotësisht pohimet e aktakuzës, të akuzuarit nuk kanë zbuluar çfarë kanë bërë me paratë e vjedhura.

Avokatët kërkuan dënime më të buta, pasi të akuzuarit e kanë pranuar fajin.

E vetmja rrethanë lehtësuese e cila mund t’ua zvogëlojë dënimin është ajo që të akuzuarit deri më tani nuk janë evidentuar si autorë të veprave penale.