Ky eshte Krimineli i cili vodhi 17 milion Euro (FOTO)

Në Gjykatën Penale në Shkup sot mbahet seanca për lëndën e Prokurorisë Speciale Publike “Trust”.

i dyshuari i parë është biznesmeni Sead Koçan, ndërsa janë akuzuar edhe dy persona fizikë dhe tre juridik, mes të cilëve edhe drejtuesit e firmave “Transmet”, “Sileks” dhe “Vato” SHPKNJP nga Studeniçani për pjesëmarrje në tenderin e ELEM-it.
prokurorët e PSP-së e kanë parashtruar akuzën dhe kërkuan nga Gjykata në bazë të dëshmive të parashtruara, që të akuzuarit të shpallen fajtorë.
Klikoni me poshte per te pare (FOTOT)