“Kosovaret spo kanë buke për te ngrëne” Haradinaj ia bën vetes pagën 2950 euro

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, sot me një vendim ia ka dyfishuar vetes pagën dhe pesë zëvendëskryeministrave të vet, duke ia kaluar me pagë bruto edhe presidentit Hashim Thaçi e kryetarit të Kuvendit, Kadri Veseli.

Deri më tash paga e kryeministrit ka qenë rreth 1500 euro, deri sa tash e tutje ajo do të jetë 2950 euro.

Duke klikuar ne hapësirën me poshtë keni mundësi te lexoni te plotë artikullin:

VAZHDIMI