Kjo ishte Bubulina Lajçi aktorja që vdiq në rini

Bubulina Lajçi është vajza e aktorëve të famshëm Çun Lajçi dhe Fatime Lajçi, shkruan “Kosovarja”.

Bubulina ishte aktore po ashtu sikurse prindërit e saj, ajo lindi në Prishtinë në vitin 1983. Ndërsa vdiq në mëngjesin e së dielës në banesën e saj në Prishtinë. Shkak për vdekjen e 34 vjeçare Lajçi nga disa portale u tha se ishte konsumimi i mbi dozës së drogës, që dyshohet se ajo e përdorte. Por që ende nuk është vërtetuar nga ana e mjekësisë ligjore shkaku i vdekjes së saj.Ne ua sjellim ca foto të së ndjerës Bubulina Lajçi për ju që nuk e njohët e që ta shihni se si dukej ajo./Kosovarja/