Kjo është Videoja Skandaloze e Milaim Zekes, Momenti kur e kapi për flokësh Enca Haxhiun

A ju kujtohet ai momenti kur Milaim Zeka e kapi për flokësh Enca Haxhiun!
Gazetari Milaim Zeka njihet për fjalorin e tij mjaft kritik ndaj politikës, të cilin shpesh herë e shoqëron me ironi dhe sarkazëm.
Por a ju kujtohet momenti kur ai kapi Encën për flokësh?
Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon: