Këto 5 produkte te lidhura me kancerin janë te fshehura në çdo shtëpi!

Shumica e njerëzve kanë produkte toksike të lidhura me kancerin në çdo cep të shtëpive të tyre, shpesh pa e kuptuar atë. Lista e mëposhtme ju njeh me disa nga keto produkte:
1. Shampo: Një nga artikujt më të shpeshtë që ndodhen në shtëpitë e shumicës së njerëzve janë produktet e flokëve veçanërisht shampo dhe balsam. 2.Shishet plastike
Per te lexuar pershkrimin me te detajshem te ketyre produkteve kliko ne linkun me poshte: