Kështu tentohet t’i vidhet telefoni një gruaje në Prishtinë (Video)

Ky është momenti kur një person ka tentuar t’i vjedh telefonin një gruaje në Prishtinë.Ngjarja ka ndodhur në rrugën ‘Agim Ramadani’ në kryeqytet në gjatë ditës së sotme.

Derisa dy vajza po ecnin në rrugë, një burrë ka tentuar t’i vidhte telefonin nga xhepi njërës prej tyre, gjë të cilën edhe e ka bërë.Por ishin disa djem të tjerë të cilët panë rastin dhe duke mbetur pa zgjidhje hajni u detyrua të kthente telefonin.

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon: