Jam nje vajzë 31 vjeçe, beqare nga Zvicra kerkoj nje djal serioz.. (Video)

Jam 31 vjeçe, beqare me shkolle te larte dhe punoj ne Zvicer. Deshiroj te lidhem vetem per arsye serioze me nje mashkull intelektual serioz dhe korrekt i cili nuk ka ndonje femije me pare. Tek unë do te gjeni sinqeritet, respekt dhe dashuri. Ai qe e gjen veten ne kete njoftim mund te telefonojë ne nr. cel. që ndodhet në redaksi te cilen mundeni ta gjeni duke klikuar me posht