Jam Dona 35 vjeçe, e divorcuar dhe kërkoj lidhje, më shkruaj në këtë numër: 06975996… (Video)

Jam Dona 35 vjeçe, e divorcuar dhe kërkoj lidhje të fshehtë. Dua ta kete te madh, te jete vet me fizik te rregullt dhe simpatik. Ju lutem te paraqitet vetem nje hamshor i vertete, prezantohu ne viber me dergoni foto ose ne messenger, numri im eshte me poshte. K li ko mbi hapesiren e me poshtme per te marre numrin e plote te Donës dhe prit disa sekonda. Nese nuk ju apraqitet ju lutem provoni prap ose na shkruani ne redaksi.