Ja çfarë i kishte thënë Adela Bjordit para se të vdiste…

Njëheri kishte punuar si mësuese, pastaj në Tiranë kishte gjetur punë si gazetare, ku rrethi I saj e kishin afruar shumë dhe ndihmuar asaj që të arrij qëllimet e veta në karrierë. Adela është komentuar shumë edhe për lidhjen e saj Brenda shtëpisë së Big Brother me Bjordi Mezinin, ku pas një kohe të gjatë lidhja e tyre kishte dështuar.Por, ajo në njërën nga intervistat gjatë kohës kur ishin bashkë, kishte thënë
disa fjalë që janë dëshmi edhe sot…Kliko reklamen per te lexuar fjalet qe tha Adela