I vranë prindërit, djali i muzikantit rrëfen për herë të parë me lot në sy (Foto/Video)

Pak jave me pare ndodhi një ngjarje tragjike, ku Apostol Kosta 72 vjeç, vrau me armë dy bashkëshortët, Afërdita 48 vjeçe dhe Aleko Kosta 64 vjeç. Ky i fundit ishte njëkohësisht edhe djali i xhaxhit te autorit. Por, dhimbjen më të madhe e ka djali i Afërditës, Hari 19 vjeç, i cili vazhdon të jetë i traumatizuar, edhe pse me një dëshirë shpresëdhënëse për të ecur para, ai tregon ngjarjen tragjike dhe momentin e tmershëm të vrasjes, për më shumë shtypni poshte reklamen dhe ju hapet video e deklaratës së tij, nëse je i dobët mos e shiko: