Godet Vuçiq, Unë kur të du shkoj në Kosovë, Nuk guxon…(Video)

Kryeministri i Serbisë dhe kandidati për president të këtij shteti, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se ka dëshirë që në kuadër të kampanjës së tij ta vizitojë Kosovën, dhe se këtë mund ta bëjë pa lejen e Prishtinës zyrtare, por shton se nuk do të shkaktojë probleme për serbët e Kosovës.Ai u shpreh se mund të futet në Kosovë përmes rrugëve alternative, por se nuk i do ekceset.Vuçiqi thotë se dëshiron vazhdimin e dialogut në Bruksel.Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..