Godet Trump do ta forcojmë dhe do ta zhvillojmë fuqishëm! KOSOVEN

Derisa mediat serbe po i bënin dëshirë vetës së tyre duke ju vardisur presidentit amerikan Donald Trump, se kinse ai ka thënë se populli serb i mrekullueshëm, një tjetër reagim ka filluar të qarkulloi në rrjetet sociale dhe në disa media.Trump raportohet të ketë thënë se Kosova është e paprekshme nga çdo kërcënim dhe se ajo është e garantuar nga përkrahja amerikane.
Kosova është e pavarur dhe ajo e ka mbështetjen e SHBA-ve. Do të punojmë për ta forcuar atë. Raportet shqiptaro-serbe, do të zbuten, këtë do ta flas edhe me Putinin në takimin kur do që ta kemi. Investimi i Amerikës në Kosovë është miliardësh.

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon: