Godet Taip Erdogan: Ata që kan armiqësi me ne, do t’i shkelim dhe shtypim!

Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, ka folur rreth atyre që dëshirojnë të jenë miq me Turqinë dhe atyre që nuk e dëshirojnë Turqinë.Presidenti Erdogan ka thënë se ata i kanë zemrat e hapura dhe për ata që tregojnë miqësi me ne, ndërsa ata që ushqejnë armiqësi ne i shtypim.
“Ne i kemi zemrat dhe krahët e hapur për ata që tregojnë miqësi me ne. Ndërsa i shkelim dhe i shtypin përsipër ata që ushqejnë armiqësi ndaj nesh dhe që kërcënojnë pavarësinë tonë dhe të ardhmen tonë.Shtyp në (reklam) poshtë dhe ju hapet video: