Godet Dardan Molliqaj, ja çka thotë për Kriminelët e Kosovës (Video)

Dardan Molliqaj ka reaguar pas kërkesave të LDK-së dhe PDK-së për rinumërim të votave në Prishtinë dhe në Prizren.Ai ka thënë se këto dy parti janë janë bërë si ai ”fëmiu i vogël” i cili sa herë humbë ankohet dhe kërkon me e nisë lojën nga fillimi.

Molliqaj ka kërkuar nga këto dy parti që ta pranojnë rezultatin.

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të lexoni artikullin e plotë:

Lexo poshte:

LDK-ja e PDK-ja po sillen si ai ”fëmiu i vogël” i cili sa herë humbë ankohet dhe kërkon me e nisë lojën nga fillimi.Zgjedhjet kanë përfunduar të dielën dhe VETËVENDOSJE! është fituese në Prishtinë dhe Prizren. Ndaq pranojeni tash, ndaq priteni certifikimin e rezultateve. Ama, mos vazhdoni me shpifë përmes mediumeve tuaja propaganduese sepse fushata ka mbaruar