Është “zhdukur” për një kohë moti, shikoni çfarë bukuroshe është bërë Teuta Rugova (FOTO)

E bija e Presidentit historik Dr. Ibrahim Rugova, po e gëzon mandatin e dytë si Deputete e Kuvendit të Kosovës.
Teuta, është fjalë pak dhe e pa imponueshme, shkruan “Kosovarja”.Vajza e Presidentit të ndjerë disa herë u kritikua që nuk po flet, nuk është e zëshme. Ndërkohë, Teuta është bërë zonjushë e rafinuar dhe me mjaftë stil.Ajo po duket bukur në çdo paraqitje publike.Teuta Rugova duket elegante dhe vërehet që i pëlqen të investoj në paraqitjen e jashtme.Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko fotot me poshte..