Enca në ‘zi’ godet Ermal Mamaqin dhe vrerin e tij (Pamje)

Enca i ka kushtuar një postim të fortë personit që të cilin dikur e ka quajtur mik.
Bëhet fjalë për Noizyn, i cili i ka akushtuar një status të fortë ku deklaron se do ta nxjerrë nga grupi i OTR. Në këtë ‘luftë’ është përfshirë tërthorazi dhe Ermal Mamaqi…Shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: