Ekskluzive: Tragjedi e madhe, rrotullohet autobusi, 11 të vdekur e 15 të lënduar shqiptarë…(Kujdes Pamjet)

Është rrotulluar autobusi i cili ishte i mbushur me udhëtarë. Prej gjithë udhëtarëve sa ishin në të 11 persona fatkeqsisht kanë gjetur vdekjen derisa 15 të tjerë kanë marrë lëndime të rënda trupore kurse policia menjeher i thirren ambulancen. Ngjarja ka ndodhur kur autobusi ishte në shpejtësi dhe në momentin kur ishte dalur nga tuneli ishte futur në një kthesë duke rënë në humnerë, ja dhe lista e vdekurve, dhe video e tmershme kur rrotullohet autobusi, shtypni posht reklamen dhe ju hapet video, kujdes pamjet: