EKSKLUZIVE: Qytetarët do të punojnë në Gjermani pa pasaportë të BE-së…Ja nga cila datë!

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Serbisë dhe shumë shteteve tjera, nga 1 janari 2018 do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së, ky informacion është bërë zyrtare nga Merkel ku thuhet se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së, pa pasur nevojë të kenë pasaportën e ndonjerit vend anëtar i BE-së, kështu që mos e humbisni këtë rast, për më shumë shtypni poshte reklamen dhe ju hapet faqja për aplikim, është shumë thjesht: