Ekskluzive: Dalin pamjet e tmerrshme kur Florenc Beqiraj masakrohet në burgun e Marsejës (Kujdes pamje të rënda)

Ekskluzive: Dalin pamjet e tmerrshme kur Florenc Beqiraj masakrohet në burgun e Marsejës….Florenc Beqiraj, i riu shkodran i masakruar në një burg të Marsejës, 23-vjeçari mbahet gjallë vetëm përmes aparaturave. Beqiraj ishte në Francë prej dy vitesh e po përpiqej të përfitonte azilin. Ai është ndaluar nga policia dhe për munges dokumentacioni përfundoi në burg. Pikërisht gjatë qëndrimit prapa hekurave ka ndodhur dhe incidenti, sapo janë publikuar edhe pamjet e rënda kur i riu masakrohet në burg, shtypni posht reklamen prisni 2 sekonda dhe automatikisht ju hapet video e tmerrshme: