E vrau burri sot në banesë, kush është Migena Kellezi dhe marrëdhënia e saj fqinjët

Një grua e moshës 30-vjeçare është vrarë mëngjesin e ditës së sotshme nga i shoqi, në një nga qytetet e Italisë. Viktima është identifikuar si Migena Kellezi, ndërsa bashkëshorti, Dritan Sulollari. Çifti jetonte prej vitesh në Itali, ndërsa ngjarja e rëndë ka ndodhur në prani të fëmijës së tyre 8-vjeçar. …