E FUNDIT: Ngjarje E Rëndë Në Prishtinë Ndodhi Para 5 Minutash Ka Të Vdekur…(Video)

E fundit sapo ndodhi tronditet Prishtina ka edhe të vdekur….Ngjarja e rëndë ka ndodhur para pak minutave ku 39 vjeçari me iniciale (A.M) është gjetur i vdekur. Sipas te dhenave ngjarja ka ndodhur ku dy persona kanë pas mos marreveshje mes tyre, dhe (A.M) është vrar me 5 plumba. Kamerat e një lokali e kan siguruar videon kur ndodhi vrasja ja dhe video kur i dyshuari bëri vrasjen, shtypni posht reklamen dhe pas 2 sekondash ju hapet video e tmerrshme, kujdes pamjet