E dhimbshme! Ja çfarë kishte bërë Florenci vetëm 5 minuta para se ta vrisnin

Ngjarja e 23-vjeçarit shqiptar Florenc Beqiraj i cili u dhunua pa mëshirë në burgun e Marsejës në Francë nga persona të paidentifikuar, mbetet akoma e pazbardhur.I riu është masakruar barbarisht në qelinë e tij të burgut dhe ka plagë të forta dhune në krahë dhe një shenjë të madhe rreth qafës, që të jep përshtypjen sikur e kanë lidhur me litar.Për të par emrin e shokit qe florenci kërkoi dhe videon se cfare ndodhi me poshte