Dhjetë pemët më të shëndetshme qe parandalojne Kancerin

Nëse dëshironi të merrni më të mirën nga pemët, gjithsesi zgjidhni ndonjë nga ato që renditen më poshtë për t’u dukur më mirë, për të përmirësuar koncentrimin, produktivitetin dhe energjinë,

Por kjo nuk është e tëra. Fjala e urtë popullore që thotë se një mollë në ditë e lë mjekun tuaj pa gjysmën e punës, përnjëmend mund të tregohet e vërtetë, qoftë kur bëhet fjalë për mollën, kivin, kajsinë, papajën ose boronicat.
1. Mollët
2. Kajsitë
4. Frutat e malit
6. Qershitë
7. Agrumet dhe citrusi
8. Kivi
9. Papaja
10. Rrushi i zi
Per me shume klikoni me poshte