Dashuria mbi gjithçka! Historia e pabesueshme e çiftit nga Tirana (Video)

Në emër të dashurisë kryhen sakrificat më të mëdha në jetë. Suela dhe Florenci janë shembulli më i mirë se dashuria ekziston dhe se ndaj saj s’ka kushte.

Suela dhe Florenci janë dy të rinj nga Shqipëria që janë dashuruar prej disa kohësh.

Një muaj para martesës Florenci pëson një aksident në Greqi ku ishte punëtor ndërtimi dhe mbeti i paralizuar.

Per me shume ndiqni videon ne vazhdim