Çmendet Gjyste Vulaj: E tregon në emision, ja me sa meshkuj e kam provuar (VIDEO)

Këngëtarja e mirënjohur Gjystë Vulaj, e ftuar të premten mbrëma në një emisionin ajo ka ka folur për herë të parë për marrëdhëniet me meshkujt dhe karrierën.

Ku ajo pytet se me sa meshkuj ke bërë marrëdhënie, ajo jep përgjigjen e saj që çmendi gjithë publikun, por edhe më befasuese ishte se tregoi për lidhjen me këngtarin e njohur të estradës shqiptare.

KLIKONI NË HAPËSIRËN MË POSHTË PËR TË SHIKUAR VIDEON: