BURRI KAP MAT GRUAN POLICE, E TRADHTONTE ME KOLEGUN E PUNËS QË E KISHTE REGJISTRUAR SI… (VIDEO)

Burri kap mat gruan police, e tradhtonte me kolegun e punës që e kishte regjistruar si… (Video)
Tradhëtia është një nga format më të qarta se diçka nuk shkon në një marrëdhënie ose thjesht njëri nga partnerët ka probleme dhe drejtohet në krahët e dikujt tjetër.Kësaj radhe rasti vjen nga dy efektivë të policisë që kanë një marrëdhënie të fshehtë jashtëmartesore.Me sa duket Ministria e Brendshme nuk i trajnon shumë mirë policët. …Klikoni ne reklam me poshtë per te pare videon e artikullit