Bin Landen i janë gjetur dokumenta për Kosovën në kompjuterin e tij

Në mesin e dosjeve të gjetura në kompjuterin e Osama Bin Ladenit që janë lëshuar nga CIA janë gjetur fotografi dhe harta të Kosovës.Udhëheqësi i grupit terrorist Al Qaeda, i cili u vra nga Shtetet e Bashkuara, ishte shumë i interesuar për Kosovën, ku janë gjetur shumë dokumentat në kompjuterin e tij personal.

Një raport i publikuar në faqen e internetit të Polika tha se, duke kërkuar përmes 470,000 dosjeve të lëshuara më 1 nëntor, ata gjithashtu gjetën “një flamur më mbishkrim,” Xhihadi i Kosovës – shfarosjen e të krishterëve të Kosovës nga myslimanët”, si dhe një hartë të Kosovës nga epoka Perandoria Osmane që tregon Prishtinën dhe Vushtrrinë.

Duke klikuar në hapsiren më poshtë keni mundesi të shikoni videon: