Befason 20 vjeçarja Zvicrane: Ja bëj letrat, ia blej banesen dhe veturën veç le të martohet ky shqiptar me mua(Video)

Befason 20 vjeçarja Zvicrane: Ja bëj letrat, ia blej banesen dhe veturën veç le të martohet ky shqiptar me mua(Video)Statistikat tregojnë se 2 nga 5 zviceranë kanë partnerë të huaj. Martesat mes personave me kombësi të ndryshme janë rezultat i ndryshimeve politike, ekonomike dhe sociale ku kanë ndikuar edhe rritja e dixhitalizimit.Por kohes fundit nje zvicerane na ka befasuar ne rrjetet sociale , ajo deshiron te martohet me nje shqiptar dhe gjithashtu ia bej letrat. Shtype reklamenme poshte dhe gjej te dhenat e zvicerranes