“Sa të vras gruan, më mirë vras veten”, drama e burrit që u vetëdogj sot para Kuvendit

Saimir Zalli është burri që tentoi të digjte veten ditën e sotme para ambienteve të Kuvendit, por që fatmirësisht shpëtoi pas ndërhyrjes së policisë dhe qytetarëve kalimtarë.
Kjo nuk është hera e parë që Zalli tenton të vetëflijohet. Më 16 Tetor ai hipi në majë të një vinçi për t’i dhënë fund jetës, për shkak të problemeve të shumta familjare
Kliko ne rekk lamen me poshte dhe shif te plote fotogalerine