Ahmetit i rrezikohet fitorja në Prishtinë, ngushtohet edhe më shumë diferenca (FOTO)

Numërimet e reja po tregojnë se diferenca e votave në Prishtinë vazhdimisht po ngushtohet. Burime bëjnë me dije se komisionerët e partive që kanë qenë dje të përfshirë në procesin zgjedhor kanë të dhëna të reja, që bëjnë me dije se rezultati në Prishtinë është duke ndryshuar në vazhdimësi, ja si janë rezultatet, shtypni poshte reklamen dhe ju hapet foto: