A e mbani mend Almën e “Familja Moderne”? Ja sa ka ndryshuar ajo (Video)

Megjithatë, një shumicë dërmuese e tyre i rikthehen ekranit në role e seriale të tjera, mjaftueshëm sa për të mos i munguar publikut.E njejta, nuk mund të thuhet edhe për aktoren Vlora Merovci e njohur për rolin shumë të dashur të Almës në serialin ‘Familja Moderne.Shikoni se si ajo duket me stilin e saj te ri , do te befasoheni,shtype reklamen dhe do ju hapet foto: